Atatürk
ARDAHAN BARO BAŞKANI AV. OSMAN NURİ YILDIZ , ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI (ATSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÇETİN DEMİRCİ ‘YE, ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI ASIM ÖZER'E, ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI MUSTAFA MORKOÇ'A İADEYİ ZİYA
Tarih: 20.11.2019| Okunma Sayısı: 800

Ardahan  Baro Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız , Ardahan  Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ‘ye, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Asım ÖZER'e, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa MORKOÇ'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarete konuşan Baro Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız  ,sivil toplum örgütlerinin toplumun lokomotifi olduklarını ve ATSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. ATSO’nun kentte önemli bir kitleyi temsil ettiğini ifade eden Yıldız ; “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Ardahan Barosu 
İlk Başkanlığına seçildik. Seçimler sonrasında bizlere ziyarete gelen kurumlara iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Biz her zaman işbirliğinden yanayız. Odalar ve STK’lar ne kadar işbirliği yaparsa o kadar güç birliği doğar. ATSO’da kente önemli hizmetlerde bulunuyor. Kentin sosyo-ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalara imza atılıyor. Başkan Çetin DEMİRCİ’ye  şahsında Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , oda çalışmaları hakkında bilgi vererek yapılan çalışmaları anlattı. Ardahan ’da kamu ile özel kurum ve kuruluşları arasında ahenkli bir çalışma ortamının olduğunu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu halkanın bir parçası olduğunu kaydeden Demirci ,Yeni kurulan Ardahan Barosu ile de istişare halinde olacaklarının altını çizerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

19.04.2024
AV. MURAT YOLÇU
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.